Yalova Liman Başkanlığı tarafından Gazi ve Şehit yakınlarına deniz turu ile Demokrasi ve Özgürlükler Adası (Yassıada) gezisi düzenlendi. Düzenlenen geziye Başta Yalova Valisi Muammer EROL olmak üzere Yalova İl Protokol üyelerinden Rektör ve Dekanlar, Başsavcı, hâkim ve savcılar, Kaymakamlar ile kurum müdürleri yoğun ilgi göstererek katılım sağladı.

Tarihi Müze Gezildi

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği ile İMEAK Deniz Ticaret Odasının katkılarıyla gerçekleştirilen turda, ziyaretçiler rehberler eşliğinde adayı gezme fırsatı buldu.  Ülkemizin yakın demokrasi tarihini yakından inceleme fırsatı sunan ada ve içerisindeki müzeler hakkında Yalova Valisi Muammer Erol, İl Protokolü ile şehit ve gazi yakınları bu organizasyondan mutlu olduklarını ifade ettiler.

Gemide Müzik Eşliğinde Ada Turu

Yaklaşık 2 saat deniz yolculuğu ile Yalova’dan adaya ulaşım sağlandığından, misafirlerin denizde keyifli vakit geçirmesini sağlamak unutulmadı. Gerçekleştirilen ada gezisi turunda gemide Türk musikisi eşliğinde misafirlere ikramda bulunuldu.  Etkinliğin çok keyifli geçtiğini dile getirirken İl Protokolü ve misafirler, organizasyonu gerçekleştiren Yalova Liman Başkanı Hakan Pekşen’e ve katkı sağlayan tüm kurumlara şükranlarını sunduklarını ifade ettiler.

Düzenlenen gezi keyifli ve sorunsuz bir şekilde tamamlandı.

Editör: TE Bilişim