Denizcilik firmalarına ve endüstriye dünya çapında hizmet veren İLKFER Grup’un distribütörlüğünü üstlendiği OPTIMARIN AS Türkiye tarafından düzenlenen ‘Optimarin Ballast Water Eğitim Ünitesi’ açılışı Pendik’te, İLKFER Grup’un yeni binasında gerçekleştirildi.

Açılışa İLKFER Grup Kurucu Ortakları Müh. İlker Meşe ve Müh. Feramuz Aşkın, Optimarin CEO’su Leiv Kallestad OPTIMARIN AS Türkiye Genel Müdürü Ufuk Işıksal ve sektörce tanınan denizcilik şirketlerinden yöneticiler katıldı.

Kokteyl ile başlayan açılışta Müh. İlker Meşe, Müh. Feramuz Aşkın ve Leiv Kallestad kurdele kesme seremonisiyle ‘Optimarin Ballast Water Eğitim Ünitesi’nin açılışını gerçekleştirdi.

''10 senelik bir serüven''

Açılışta kısa bir konuşma yapan Feramuz Aşkın; ''Bu 10 senelik bir serüven aslında. 10 sene önce başladık ve şimdiye kadar 100 adetin üzerinde sattık. Bunun neticesi de arkamızda gördüğünüz eğitim ünitesinin gelmesi oldu. Bununla beraber arkadaşlarımızın eğitimini de tamamlayacağız.'' ifadelerini kullandı.


''Türkiye OPTIMARIN için son derece önemli bir pazar''

Leiv Kallestad ise; ''Eğitim ünitesinin açılışında çok mutlu ve gururluyum. Türkiye'nin OPTIMARIN için son derece önemli bir pazar olduğunu belirtmek isterim. Bugün buraya geldiğiniz için teşekkür ederim.'' dedi.

Açılışın ardından Genel Müdür Ufuk Işıksal ziyaretçilere Eğitim Ünitesini tanıttı.

Editör: TE Bilişim