19.GELENEKSEL KARİYER GÜNLERİ'NİN SON KONUĞU YASA DENİZCİLİK

Başladığı günden bu yana büyük ilgi gören Kariyer Günleri bünyesinde, son olarak sektörün önde gelen denizcilik firmalarından Yasa Denizcilik ağırlandı.

YASA Denizcilik'i temsilen Tanker Departmanı Personel Müdür Yardımcısı Göktan Gökalp,Kuru Yük Departmanı Personel Müdür Yardımcısı Muammer Bıçakçı, Eğitim Departmanı Müdür Yardımcısı Ramazan Özcan katıldılar. Şirket tanıtımıyla başlayan konferans, şirket hakkındaki bilgilendirmeler ile devam etti.

SABANCI HOLDİNG bünyesinde kurulan şirketin şu an filosunda 19 kuru yük ve 8 tanker gemisi bulunduğunu belirten Özcan, eğitim departmanı hakkında öğrencilere geniş çaplı bilgiler verdi.

Öğrencilerden gelen soruları cevaplayan şirket yetkililerinin konferansı noktalamasının ardından,Denizcilik Fakültesi dekanı Prof. Dr.Nil Güler, Kariyer Kulübüne organizasyonlarından ötürü teşekkür konuşması yaptı. Konferans sonrası Kariyer Kulübünün düzenlediği kokteyle katılan temsilciler, öğrencilerle daha detaylı konuşarak öğrencilere daha ayrıntılı bilgi verme imkanı buldular.Samimiyet içerisinde geçen konferans ve kokteyl sonrası şirket yetkilileri iyi dileklerini belirterek okuldan ayrıldılar.

Editör: TE Bilişim