İstanbul Teknik Üniversitesi Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi Mezunları Derneği Tuzla’da Gemi Mühendisleri Odası Genel Merkezi’nde mangal partisi düzenledi. 

Gimder Mangal Afişi

Pandemi sonrası yüz yüze etkinliklerine hız kesmeden devam eden İTÜ-GİMDER®, 29 Ağustos tarihinde Tuzla’da yüzden fazla mezun ve öğrenciyi bir araya getirdi. Hafta içi olmasına rağmen İTÜ mezunlarının ilgisi ile gerçekleşen yoğun katılım etkinliğin daha renkli ve eğlenceli olmasını sağlamıştır. Etkinlik salı günü 19:00’da başlayıp, Cağ kebabı, içecek ve tatlı ikramlarıyla devam ederek gece yarısına dek sürmüştür. Etkinliğin yemek sponsoru Maritime Montering Türkiye, mekân ve tatlı sponsoru ise Gemi Mühendisleri Odası olmuştur. 

Gimder Mangal 29082023

Kuruluşundan bu yana İTÜ Gemi İnşaatı ve Deniz Bilimleri Fakültesi mezunları arasındaki iletişimi ve dayanışmayı geliştirmek amacıyla sosyal etkinlikler düzenlemeyi misyonlarından biri edinmiş olan İTÜ-GİMDER®, İTÜ mezunlarının bir araya gelebileceği kahvaltı, mezunlar günü, akşam yemekleri gibi etkinliklerini sürdürmeye devam edecektir. 

Önümüzdeki dönemde de çeşitli temalarla farklı konumlarda etkinlik hazırlıkları yapılmış olup, pek yakında duyurular yapılacaktır.

Editör: Nermin İstikbal