Inchcape Shipping Services (ISS), 1 Eylül 2023 tarihinden itibaren Harun Düzgören'i Amerika Kıtası Bölge İcra Kurulu Başkanı olarak atadı. 

ISS'ye katılmadan önce, Miami merkezli, özel sermayeyle desteklenen küresel bir sualtı hizmetleri şirketi olan Subsea Global Solutions'ın Ticari Direktörü olarak görev yapan Harun Düzgören, şirketin ticari stratejisini yönlendirmede ve birleşme ve satın alma faaliyetlerini denetlemede önemli bir rol oynamıştı.

ISS İcra Kurulu Başkanı Philippe Maezelle, "Harun Düzgören'i Inchcape Shipping Services'in Amerika Kıtası Bölge CEO'su olarak aramızda görmekten büyük heyecan duyuyoruz.. Onun kapsamlı deneyimi, küresel bakış açısı ve işlevler arası liderliği, yeteneklerimizi daha da artıracak ve Amerika'daki konumumuzu güçlendirecek."dedi.

Harun Düzgören, Subsea Global'e katılmadan önce çeşitli üst düzey uluslararası görevlerde bulunduğu V.Group'ta 16 yıl geçirdi. V.Group'un Dubai, İstanbul ve Hamburg'daki ofislerini yönetti ve Avrupa, Orta Doğu ve Afrika'yı kapsayan en büyük bölgesinin İş Geliştirme fonksiyonunu yönetti.

İstanbul Teknik Üniversitesi Denizcilik Fakültesi'nden mezun olan Harun Düzgören İngiltere'deki Southampton Solent Üniversitesi'nden Deniz Yönetimi alanında yüksek lisans yaptı. Düzgören  İstanbul Koç Üniversitesi'nden Executive MBA derecesine sahiptir.  

Editör: Nermin İstikbal