BTMCo ve ABC’NİN YEŞİL ENERJİ KONULU SEMİNERİ SEKTÖRDEN BÜYÜK İLGİ GÖRDÜ

BTMCo iş ortaklarından Anglo Belgian Corporation (ABC) ile düzenlediği seminerle denizcilik sektörünü bir araya getirdi. Pendik Green Park Otel’de gerçekleşen etkinlik, davetlilere verilen kokteyl ile başladı. Kokteylin ardından davetliler seminer salonunda ‘’Enerji Geçişine Bugün Yanıt Verin’’ konulu seminere katıldı. Program, BTMCo kurucuları Serge van der Haegen ve Burçak Kurt’un yaptığı açılış konuşmasıyla başladı.

 Seminerde ABC bölge direktörleri Vincent Pirot ve alternatif yakıtlı makinalar geliştirme sorumlusu Victor Gutierrez tarafından emisyon ve zararlı gaz oranlarını düşüren ve geleceğe daha yeşil bir dünya bırakmayı amaçlayan Hidrojen ve Methanol yakıtlı makinalar anlatıldı. Alternatif yakıtlı uygulamalar beraberinde yeni nesil olarak planlanan ve askeri gemi uygulamaları başta olmak üzere bir çok uygulamada ABC’nin yeşil enerjiye dönüş olarak planladığı EVOLVE serisi makinelerin tanıtımının da yapıldığı seminer katılımcılar tarafından dikkatle takip edildi.  

 Seminer sona erdikten sonra BTMCo ve ABC yetkilileri gösterdikleri yoğun katılımdan dolayı tüm davetlilere teşekkür edip, birlikte toplu fotoğraf çektirdi. Toplu fotoğraf çekiminin ardından program terasta verilen akşam yemeğiyle sona erdi.

1

DSC_9938-1DSC_9822-111-19 DSC_9858-14-14 DSC_9821-12-11-1

Editör: Nermin İstikbal