Med Marine ve Vernicos Scafi, son teknoloji liman römorkörünün inşası için çığır açan bir sözleşmenin imzalandığını bildirdi.

Robert Allan tarafından Med Marine için özel olarak tasarlanan son teknoloji bir tekne RAmparts 2500W Vernicos Scafi için inşa edilecek.

 Vernicos Scafi, Med Marine'in gemisini, modern liman araştırmalarının artan taleplerini karşılamanın yanı sıra, zorlu liman görevlerinin üstesinden gelme konusundaki olağanüstü yetenekleri nedeniyle seçtiğini açıkladı..

25 metre uzunluğunda ve 70 tonluk  bir çekme kapasitesiyle donatılmış olan römorkör büyük gemilerin limanlarda güvenli manevra yapmasına yardımcı olma becerisini sağayacak..

Med Marine Satış Direktörü Melis Üçüncü, sözleşme hakkında şunları söyledi: "Bu heyecan verici projede Vernicos Scafi ile ortak olmaktan heyecan duyuyoruz. Bu etkileyici geminin tamamlanmasını dört gözle beklerken, hem Med Marine hem de Vernicos Scafi, bu ortaklığın başarılı olacağından emin. uzun süreli ve karşılıklı yarar sağlayan bir ilişkinin başlangıcını işaret ediyor.''

Römorkörün Özellikleri:

Uzunluk: 25,2 m

Nefes: 12 m

Derinlik: 4.6m

Taslak: 5,75 m

Baba Çekme: 70

Hız: 11 deniz mili

Ana Motor: MTU / 16V4000M63

Toplam Güç: 2x 2000 kW @ 1800 rpm

Emisyon Standardı: IMO TIER II

Azimut Kıç Tahrik: KONGSBERG / US 205S P20 FP

Pervane: 2800MM

Şaftlama: Kompozit Şaft

Konaklama: 7

Editör: Nermin İstikbal