28 Şubat’ta yapılan GİSBİR Yönetim Kurulu Toplantısı’ndan tarihi bir karar çıktı. Cemre Tersanesi’nin proje mühendislerinden Elif Ceren Gülcek, Bilgehan Bayramoğlu’ndan boşalan GİSBİR yönetim kurulu başkan vekilliği görevine oy birliğiyle seçildi. Böylece Elif Ceren Gülcek, GİSBİR tarihinin en genç ve ilk kadın yönetim kurulu başkan vekili olma ünvanına da erişti.

Gençlere her zaman önem veriyorum

GİSBİR Yönetim Kurulu Başkanı Murat Kıran yaptığı açıklamada, “Çok güzel bir olay yaşadık bugün. Bilgehan Bey’den sonra boşalan bir başkan vekilliği koltuğumuz var. Bugün oybirliğiyle Elif Ceren hanımı başkan vekilliğine atadım. Biliyorsunuz ben her zaman gençlere çok önem veriyorum. Elif Ceren de bizim en genç yönetim kurulu üyemiz. Bu koltukları onlara bırakacağız. Yetişmeleri gerekiyor. Elif de ilk geldiği günden beri canla başla mücadele ediyor. Bizi her yerde layıkıyla temsil etti bugüne kadar” ifadelerini kullandı.

Sektörün problemlerine çözüm bulmaya çalışıyoruz

Elif Ceren Gülcek ise, “Öncelikle Murat Başkana, sonra da yönetim kurulu üyelerine beni layık gördükleri  teşekkür ederim. GİSBİR’in sektöre olan katkısını ve başarılarını biliyorsunuz. Hem çevre konusunda hem de tersanelerin diğer sektör problemleri konusunda her zaman sorunlara çözüm bulmaya çalışıyoruz” dedi.

Denizhaber.com olarak, Elif Ceren Gülcek'i ve GİSBİR'i kutlar başarılar dileriz.

Editör: Nermin İstikbal