6 Şubat'ta Kahramanmaraş merkezli gerçekleşen deprem felaketi ülkemizi derinden etkiledi. Ülkeyi yasa boğan deprem felaketinde yaraları sarmak için düzenlenen yardım gecesi tüm televizyon kanallarını bir araya getirdi. Türkiye 'Tek Yürek' oldu! Depremzedeler için toplanan bağış miktarı 115 milyar TL'yi geçti. 

Türkiye Tek Yürek ortak yayınına Ülkemizin önemli Denizcilik Şirketleri de kayıtsız kalmadı. UZMAR Denizcilik Yönetim Kurulu Başkanı Müh. Noyan Altuğ yayına katılarak bağışta bulundu. Depremzedelere ve ülkemize taziyelerini ileten Altuğ, UZMAR Denizcilik olarak  5 Milyon TL Bağışta bulunduklarını açıkladı.

Yine ülkemizin önemli denizcilik şirketlerinden Kıran Holding adına arayan Tahir Kıran, geçen yıl kaybettikleri babaları Turgut Kıran adına 25 milyon TL bağışta bulunduklarını belirtti.

Türkiye Tek Yürek ortak yayınına Beşiktaş Kulübü Başkanı Ahmet Nur Çebi, Fenerbahçe Kulübü Başkanı Ali Koç, Galatasaray Kulübü Başkanı Dursun Özbek ve Trabzonspor Kulübü Başkanı Ahmet Ağaoğlu da katıldı. 4 büyük kulübün başkanları telefonla gelen bağışları kabul etti.

Trabzonspor Başkanı Kapt. Ahmet Ağaoğlu, Vehbi Koç ismiyle  600 bin liralık bir destek geldiğini söyledi. Ağaoğlu, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç'un yanlış anlamaması için hemen "Vehbi Koç'tan 600 bin, yalnız alakası yok. Denizci, kaptan arayan" dedi.

Ağaoğlu ayrıca denizci bir sınıf arkadaşının 1 miyon TL bağışladığını ancak isminin açıklanmasını istemediğini belirtti.

Editör: Nermin İstikbal