Türk Armatörler Birliği İMEAK Deniz Ticaret Odasına bir kutlama ziyareti gerçekleştirdi.

Türk Armatörler Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Cihan Ergenç’in başkanlığında bir heyet ile Yönetim Kurulumuz Deniz Ticaret odasına resmi bir ziyarette bulundu. Ziyarete Başkan Yardımcımız Sayın Ali İbrahim Kontaytekin, Sayman Üyemiz Sayın Metin Düzgit, Yönetim Kurulu Üyelerimiz Sayın Mesut Cesur ve Sayın Murat Er katılmışlardır.

Ziyarette Sayın Tamer Kıran ve Sayın Başaran Bayrak Beye yönetim kurulumuzun başarı temennileri iletilmiş ve her zaman çatı örgütümüz olan Deniz Ticaret Odamız ile işbirliği içinde çalışmalar yapılmasını destekleyeceğimiz ifade edilmiştir.

Bununla birlikte özellikle tonaj vergi sisteminin sektörümüze kazandırılması konusunda çalışmalara devam edilmesi, tüm STK’lar ile bir araya gelerek kurulacak bir platform ile yaratılacak sektörel sinerjinin sektörümüze önemli katkılar sağlayabileceği,  Anadolu yakasında DTO tarafından bir etkinlik merkezi kurulmasının sektöre önemli faydalar sağlayacağı ve diğer bir çok konuya ilişkin görüşlerimiz, önerilerimiz Deniz Ticaret Odamızın yeni dönem projeleri içinde yer alabilmesi amacıyla Sayın Kıran ve Sayın Bayrak’a iletilmiştir.

Bu vesileyle Deniz Ticaret Odamızın 2022-2026 yılları arasında görev yapacak başta Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Tamer Kıran ve Meclis Başkanı Sayın Başaran bayrak olmak üzere tüm meslektaşlarımıza, dostlarımıza ve paydaşlarımıza başarı dileklerimizi sunuyoruz.

Editör: Nermin İstikbal