TMMOB Gemi Mühendisleri Odası’nın 68. yıl dönümü, 10 Aralık 2022 Cumartesi akşamı düzenlenen “Geleneksel Oda Gecesi” ile kutlandı.

Geceye Eski Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı ve AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan, İMEAK Deniz Ticaret Odası Meclis Başkanı Başaran Bayrak, Türk Loydu Vakfı Başkanı Cem Melikoğlu, İBB Şehir Hatları Genel Müdürü Sinem Dedetaş, GİSBİR Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Orhan Torlak, GİSBİR Yönetim Kurulu Üyeleri, sektör temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı.

Törenin açılış konuşmasını yapan GMO Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Uzun, geceye destek veren tüm kurum ve kuruluşlara teşekkür etti.

Kürsüden bir konuşma yapan Eski Ulaştırma, Haberleşme ve Denizcilik Bakanı ve AK Parti Kars Milletvekili Ahmet Arslan gemi inşa mühendislerinin desteğiyle denizciliğimizin çok daha iyi yerlere geleceğini ifade etti.

Konuşmaların ardından GMO gecesinde meslekte 60,50,40 ve 25. yılını dolduran üyelere ve 68. Kuruluş Yıl Dönümü gecesine sponsor olan firmalara teşekkür plaketleri takdim edildi.

Editör: Nermin İstikbal