Türkiye’de marinacılığın gelişimine öncülük eden Setur Marinas, üyeleriyle arasındaki bağı güçlendirmek ve tüm deniz severlerle temas etmek hedefiyle yeni içerik platformu Highlights’ı okuyucularla buluşturuyor. Deniz kültürünün ve denizcilik mecralarının gelişiminde daha fazla rol oynamayı amaçlayan Highlights’da içeriklerin önemli bir kısmını da marina çalışanları hazırlıyor.

Setur Marinas Kurumsal İletişim Müdürü Deniz Enberker Karakış, Highlights’ın bir reklam kanalı olmaktan ziyade tüm denizcilik yayınlarıyla iş birliği içerisinde içerikler üretmeyi hedeflediğini söyleyerek ekliyor: “Denizcilik mecrasının gelişimini çok önemsiyoruz. Bu alanda ülkemizde çok değerli periyodik yayınlar var, yılda onlarca önemli kitap yayımlanıyor ve biz bu daha da gelişsin istiyoruz. Dijital platformlarda filmler çoğalsın, televizyon kanalları açılsın istiyoruz. Böylece çok daha fazla insanın denizle tanışmasını sağlayabiliriz.

Türkiye’de çok değerli dergiler çıkıyor. Onlarla sürekli işbirliği içindeyiz, her zaman destek vermekteyiz. Bundan böyle içerik konusunda da katkı sağlayacağız. Highlights için oluşturduğumuz bazı özel içerikleri önemli dergilerde de görürseniz şaşırmayın.”

İlk sayısı 1 Haziran 2022’de çıkan ve üç ayda bir yayımlanacak olan Highlights, röportajlar, marinalardan haberler, sektöre dair gelişmeler, sürdürülebilir denizcilik, deniz edebiyatı, seyahat önerileri gibi içeriklerden oluşuyor. Okuyucular, Highlights içeriklerine Setur Marinaları'nın mobil uygulamasından erişebiliyor. Highlights’da marina üyelerine özel bölümlerin yanı sıra herkese açık içerikler de yer alıyor. 

Editör: Fulya Tekin