Dünyanın önde gelen denizcilik fuarlarından biri olan Nor-Shipping 2023, ziyaretçilerine kapılarını açtı.

Uluslararası gemicilik Fuarı Nor-Shipping, Norveç’in başkenti Oslo’da ziyaretçilerini ağırlıyor. Türkiye’den 32 firmanın katılım sağladığı fuarı, Oslo Büyükelçisi Gülin Dinç ziyaret etti.

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran, 6 Haziran 2023 Salı günü, Oslo’da düzenlenen Nor-Shipping 2023 Uluslararası Gemicilik Fuarı’nı ziyaret etti.

nor-ship-1.jpg

Ziyarete, İMEAK DTO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Recep Düzgit, Yönetim Kurulu Üyeleri Burak Akartaş, Orhan Gülcek, Barış Dillioğlu, Ahmet Can Bozkurt, Barış Türkmen, Emre Doruk, İsmail Görgün ve Meclis Üyeleri Ersoy Eroğlu, Nihat Sarayönü ile Ümit Sandıkçı katıldı.

Başkan Tamer Kıran, fuar vesilesiyle Norveç Armatörler Birliği Genel Müdürü Helene Tofte ile bir görüşme gerçekleştirdi. Daha sonra, Oslo Büyükelçisi Gülin Dinç ile birlikte stantları ziyaret etti, bilgi alışverişinde bulundu. Uluslararası Sivil Havacılık Örgütü (ICAO) nezdinde Türkiye Cumhuriyeti Daimi Temsilcisi olarak görev yapan Büyükelçisi Suat Hayri Aka, Gemi, Yat ve Hizmetleri İhracatçıları Birliği Başkanı Cem Seven de Heyete eşlik etti.

İMEAK DTO Heyeti fuarın ardından, Oslo Büyükelçiliği’nde düzenlenen resepsiyona iştirak etti.

1-128-57-56-54-83-72-13

oslo1

oslo

nor-shipping-highlights-that-allocating-stands-in-exhibition-halls-is-top-of-the-agenda-920x533

Editör: Nermin İstikbal