Navatom SMM Hamburg’a hızlı bir çıkartma yaptı.

Dünyanın tek tamamen bulut altyapısı kullanan gemi işletme yazılımı, ilk yurtdışı fuarında büyük ilgiyle karşılaştı.

2012 yılından beri geliştirilmekte olan ve gemi işletmesinde planlı bakım, emniyet, personel takibi gibi bir çok konuyu tek bir platformda toplayan Navatom, 2022 yılında gördüğü büyük ilgiyle kendini son durak SMM Hamburg’da buldu. Fuar’ın ilk gününden itibaren beklentinin çok üzerinde ilgi gören Navatom takımı durumdan oldukça memnun.

Tamamen yerli üretimi olan Navatom, gemi işletme yazılımları arasında birçok ilke imzasını atan bir sistem. Bunlardan bazıları şu şekilde:

  • Gerçek zamanlı gemi kara arası iletişim: Navatom’da gemi tarafından yapılan her iş eş-zamanlı olarak kara ekibi tarafından da görüntülenir, bunun en büyük faydası sistemde yapılan her işin uzantılarının da eposta, whatsapp gibi platformlar yerine tek bir yapı altında toplanması ve daha görünür hale gelmesidir.
  • Bulut altyapısı: Denizcilikte son dönemlerde sıkça bahsi geçen bulut altyapısı Navatom’un temelinde var, tek bir adres üzerinden çoklu sunucu yapısına bağlanılan Navatom bu sayede stabil ve performanslı çalışır. Kullanılmaya başlandığı 2012 yılından beri 0 veri kaybı ve %99.9 çalışma süresi ile kullanıcılarına istenen bilgiyi hızla ulaştırmaktadır.
  • Güvenlik ve Veri koruması: Navatom’da yazılım ve tüm verileri bulut altyapısında saklanmaktadır. Birkaç farklı firma ve Navatom’un kendi ekibi tarafından düzenli olarak güvenlik denetlemeleri geçirmekte, potansiyel açıkları hızla kapatmak için özel ilgi gösterilmektedir.

Teknik altyapısı oldukça kuvvetli olan yazılım, arayüzü ile kullanıcıların istediği bilgiye en kısa sürede ulaşması ve işini en kısa zamanda tamamlayabilmesi üzerine geliştirilmektedir. Aynı zamanda program içi kullanıcı yönlendirme sistemleri, canlı yardım chat sistemi ve benzeri destek sistemleri ile kullanıcılarına hizmet vermektedir.

Navatom  standı SMM Hamburg’da B4 Üst Kat No:102’de yer alıyor. https://navatom.com/company/contact/ adresinden farklı iletişim kanalları görülebiliyor.

Editör: CAHİT İSTİKBAL