Hayırsever işadamı, Palmali Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mübariz Mansimov’un baası, Gurban Mansimov, tedavi gördüğü hastanede Hakkın rahmetine kavuşmuştur. Mekanı cennet olsun.

Gurban Mansimov için yarın İstanbul'da 09:00 da Levent Afet Yolal camiinde cenaze namazı kılınacak, daha sonra Azerbaycan'da toprağa verilecektir.

WhatsApp Image 2023-06-20 at 17.37.29

Mübariz Mansimov, babasının vefatından sonra kişisel sosyal medya hesabından şu mesajı yayınladı: 

"BABAM'ı kaybettim. Babam kısa bir süre önce vefat etti. Bugün BABAM'ı kaybedeceğim gün olacaktı. Bu acının ne olduğunu ve nasıl olduğunu kelimelerle anlatmak mümkün değil ve bir gün benim de BABAM büyüklüğünde bir dünyadan mahrum kalacağım düşüncesine izin vermedim. Sana dağ demiyorum, dünya da demiyorum, çünkü sen ellerinin çarpmasıyla, yüzünün nuruyla, nefesinin sıcaklığıyla, hikmetli nasihatinle bunlardan daha büyüktün. En zor anlarımda desteğim, dayanağım oldun. Bugün SENİ kaybettim BABA.
Tanrı seni korusun! Allah kabrini nuruyla şereflendirsin.
Bir takım şerefsizlerin  kötü oyunları yüzünden babamı memleketime gömemeyeceğim. Çünkü mahkemenin İstanbul'dan ayrılmama kararı yürürlükte. Ben yanında olamasam da babamı yalnız bırakmayacağına inanıyorum. Bunu asla unutmayacağım.
Babam oğlu olmadan gömülecek. Hakkını helal et BABA!
"

Editör: Fulya Tekin