MAVİNİN EVRENSEL SEVGİSİ Kentsel yaşamın sentetik, çıkarcı, monoton ve insani değerlerden uzak yozlaşmış ilişkilerinin ağır tahribatı, beyindeki habis bir tümör gibi insanın bedenini ve ruhunu kemirmeye devam ediyor. Stres kaynaklı katı normların egeme

MAVİNİN EVRENSEL SEVGİSİ

Kentsel yaşamın sentetik, çıkarcı, monoton ve insani değerlerden uzak yozlaşmış ilişkilerinin ağır tahribatı, beyindeki habis bir tümör gibi insanın bedenini ve ruhunu kemirmeye devam ediyor. Stres kaynaklı katı normların egemen olduğu şehir hayatının mekanikleşen, çirkinleşen ve acımasızlaşan yaşam anlayışından bir an bile olsa uzaklaşarak zihnimizi bunaltan ve yoran o asalak sorunlardan kurtulabilmenin sevincini ve özgürlüğünü yaşayabilmek insana çok büyük haz veriyor.

İşte bu huzuru ve mutluluğu sizi her zaman kucaklamaya hazır olan denizlerin evrensel sevgisinde bulabilirsiniz. Yeter ki siz onunla dostluk bağlarını kurun ve duygularınızı paylaşın. Dünya'yı sarmalayan mavi dinginliğin panoramik ruhundaki gizemin sırrı, sizi ona daha da yaklaştıracaktır. Önemli olan, belirginlikler ve belirsizlikler, hayaller ve hüsranlar ile varlıklar ve yokluklar arasında farkına bile varamadan tükettiğimiz şu daracık ömrümüzde dolu dolu, coşkuyla, heyecanla ve huzur içinde keyif alarak yaşayabilmektir.

Karmaşaların, hainliklerin, ihanetlerin, soysuzlukların, kul hakkı yemelerin, vicdansızlıkların ve fesatlıkların insanı çılgına çeviren, benliğini çalan, ruhunu karartan ve iradesini esir alan sert travmaları aynı zamanda insanın zihnini karıştırıp, psikolojik ve fizyolojik çöküntülere neden olmaktadır. Denizler, doğanın en gösterişli, en alımlı vitrininden sizlere en ihtişamlı ve en mükemmel görsel sunumlarını armağan etmek için her zaman hazır bekliyor olacaklardır.