KUFNER YACHTS, Türkiye'deki tek yetkili distribütörü olan rudder&moor ile Türkiye’de
 
Yelkenli tutkunlarının tercihi olan KUFNER YACHTS, Türkiye'deki tek yetkili distribütörü olan rudder&moor ile Türkiye'ye geliyor.
 
Kufner yelkenlileri dendiğinde akla gelen ilk kelimeler kişiye özel tasarım, sağlamlık, kalite ve güvenilirlik oluyor. 12 yıldır İtalyan tasarımı ile yüksek standartlarda yelkenli tekneler inşa eden Hırvat marka Kufner, yelkenli tutkunlarının ve tekne kiralama firmalarının Avrupa’da öncelikli tercihi. Sağlamlık ve estetiği bir araya getiren ve kişiye özel üretilen tek direkli yelkenli olan Kufner 50 ve Kufner 54 modelleri, Türkiye turizminin uluslararası pazardaki tekne charter ve tekne brokerage markası olan rudder&moor distribütörlüğünde Aralık 2022 ayında Türkiye'ye geliyor.
 
Müşterilerinin tüm ihtiyaçlarını kusursuzca karşılayan Kufner, seçici ve özenli tekne sahiplerinin hayallerini gerçeğe dönüştürürken üretim kalitesi ve yüksek standartlar sunan tekne içi konforu ve güvenli seyri ile vazgeçilmez bir marka olarak konumlanıyor.
 
Her Kufner yelkenli teknesi mükemmel konfordan, üstün yelken performansına kadar her noktada akıllı bir seçim olurken; tekneler, en kaliteli malzemelerle, kişiye özel inşa ediliyor ve sahibinin hem estetik hem de işlevsel isteklerini özenle yansıtıyor.
 
Kufner 54, cömert ve geniş bir yaşam alanı sunuyor

Kufner 54, cömert geniş yaşam alanları, benzersiz tasarımı ile görenleri şaşırtıyor ve altmış feet'e yakışır bir konfor seviyesi sunuyor. Kufner 54'ün iç mekanları zarafeti, inceliği ve tersanesinde elle üretilen mobilyalarıyla hayranlık uyandırıyor. Geniş kullanım alanlarının yanı sıra kabinlerin fiziksel sınırlarının çok ötesine geçen ve alanları genişleten lombozlarının ışıkları ile ustaca güçlendiriliyor.
 
Mutlak konfor isteyenlerin tercihi Kufner 50

15 metre toplam uzunluğuyla Kufner 50 ise mükemmel yaşanabilirlik ve mutlak konfor sağlayan bir seçenek sunuyor. Dış tasarımın aerodinamik hatları zevk, eğlence ve keyif sunarken son derece konforlu seyirlere de olanaklı kılıyor. Kufner 50, kişiye özel hem dış, hem de iç mekanlarıyla şaşırtmaya devam ederken, geniş ve davetkar yemek salonu, en ince detayına kadar düşünülmüş saklama alanları ve kullanım olanakları ile teknedeki yaşamı ve eğlenceyi zenginleştirirken, geniş mutfak alanı ve ekipmanları ile en gurme damaklara layık yemekler hazırlamanızı sağlıyor.
 
Kişiye özel tasarlanan, güvenliği ile ön plana çıkan KUFNER 50 ve KUFNER 54 modellerine sahip olmak için rudder&moor’un erken sipariş fırsatlarından yararlananlar hayallerindeki yelkenliye 2023 yılında kavuşabiliyor.
 
Bu eşsiz yelkenlileri yakından incelemek isteyen deniz tutkunları, Kufner 54’ü 17-24 Aralık tarihleri arasında CNR Avrasya Boat Show Fuarı’nda rudder & moor standında görebilirler.

KUFNER 2 -1KUFNER Ic Alan 3 ıc Alan 2 IC Alan


 

Editör: Fulya Tekin