İTÜ Denizcilik Fakültesi Tuzla Yerleşkesinde 03 Şubat 2023 Cuma günü, Kapt. Tayfun Günerhan Sosyal Binası temel atma töreni ile Kapt. Ufuk Teker ve Av.Kapt. Çağlar Coşkunsu'nun katkılarıyla yapımı tamamlanan İTÜ Denizcilik Fakültesi Futbol Sahası'nın açılış töreni gerçekleşti.

İTÜ Denizcilik Fakültesi'nde Kapt. Tayfun Günerhan'ın yapımını üstlendiği Sosyal Bina için temel atma töreni yapıldı. Aynı zamanda Kapt. Ufuk Teker ve Av.Kapt. Çağlar Coşkunsu'nun katkılarıyla yapımı tamamlanan İTÜ Denizcilik Fakültesi Futbol Sahası'nın açılışının da yapıldığı törenlere; İTÜ Rektörü Prof.Dr.İsmail Koyuncu, İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof.Dr.Özcan Arslan, Yıldız Teknik Üniversitesi  Denizcilik Fakültesi Dekanı ProfDrHüseyin Yılmaz, DEFAV Başkanı Müh. İlker Meşe, DEFAMED Başkanı Kap. Ufuk Teker, Kapt. Tayfun Günerhan, Müh. Yılmaz Onur, Mezunlar, Fakülte hocaları ve sektör temsilcileri hazır bulundu.

DSC_5985

DSC_5993

Açılış öncesi açıklamalarda bulunan İTÜ Denizcilik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Özcan Arslan; Tayfun Günerhan’a katkılarından dolayı teşekkürlerini sunarken yeni binanın en kısa zamanda bitirileceğinin sözünü Günerhan’dan aldıklarını belirtti.

İTÜ Rektörü Prof. Dr. İsmail Koyuncu: “Eski mezunumuz Tayfun Günerhan Bey’e katkılarından dolayı çok teşekkür ediyoruz. Yerleşkemizin daha da güzel bir hale geleceği için çok mutluyuz” ifadelerini kullandı.

Tayfun Günerhan ise; mezun olduğu fakülteye katkı sağlayabileceği için çok mutlu olduğunu söyledi.

İTÜ Denizcilik Fakültesi kapt. Tayfun Günerhan sosyal tesisi2

İTÜ Denizcilik Fakültesi kapt. Tayfun Günerhan sosyal tesisi3

DSC_6030DSC_6028DSC_6018

DSC_6006

İTÜ Denizcilik Fakültesi kapt. Tayfun Günerhan sosyal tesisi4

İTÜ Denizcilik Fakültesi kapt. Tayfun Günerhan sosyal tesisi6

İTÜ Denizcilik Fakültesi kapt. Tayfun Günerhan sosyal tesisi8

Editör: Nermin İstikbal