İTÜ DF 26. Kariyer günleri devam ediyor

İTÜ Denizcilik Fakültesindebu yıl düzenlenen kariyer günlerinin bugünkü ilk konuğu ARKAS HOLDİNG oldu.

Arkas holdingi temsilen Personel Müdürü Sn. Ferit GÖKDENİZ, Eğitim Müdürü Sn. Serhat CEBECİ, Eğitim Yöneticisi Sn. Araks EKMEKÇİOĞLU ve Danışman Sn. Aydın Mücahit SOYLU öğrenciler ile bir araya geldi.

Resim

Arkas tanıtım filmi ile başlayan konferans holding kronolojisi ile devam etti. 47 konteyner, 6 akaryakıt tanker ve 1 dökme gemileri olduğunu belirten Arkas toplam 24 adet yabancı bayraklı gemileri olduğuna değindi.

Resim

Gemilerinin Akdeniz, Atlantis, Pasifik ve Hint bölgelerinde sefer yaptığını belirten Arkas konuşmalarına personel seçimlerindeki kıstaslarından bahsederek devam ettiler.

Gemi stajyerlerinin işe alım ve ayrılış süreçlerine dikkat çeken Sn. Ferit GÖKDENİZ staj defterleri ve staj görevleri üzerinde durarak bünyelerine aldıkları stajyerler ile yaptıkları interaktifler ile konuşmalarını sürdürdüler.

Son olarak “Neden konteyner gemisi?” sorusu üzerinden ilerleyen ve açıklamalar yapan Arkas konferansa soru cevap şeklinde devam ettiler.

“Her şey hayal etmekle başlar.” sloganı ile sunumunu noktalandıran şirket yetkilileri, konferans sonrasında kokteylde öğrencilerle daha samimi bir ortam kurarak öğrencilerin ek sorularını cevapladı ve de sektördeki tecrübelerini öğrencilere aktararak ziyaretlerini sonlandırdılar.

Editör: Nermin İstikbal