365 Technology Genel Müdürü Doğukan Şimşek Expomaritt Exposhipping 2023’de “Denizcilik Sektöründe Üretken Yapay Zeka, Otonom Teknolojilerin Avantajları ve Dezavantajları” başlıklı bir sunum gerçekleştirdi.

Denizcilik sektörü PerCon’da buluşacak Denizcilik sektörü PerCon’da buluşacak

resize_image00020

İnteraktif bir şekilde gerçekleşen sunumda inovasyon, yapay zeka ve üretken yapay zekanın sektörümüze etkileri ile ilgili ziyaretçileri bilgilendiren Doğukan Şimşek, dünya çapında bazı büyük konsorsiyumların otonom gemiler ile ilgili çalışmalar ve denemeler yapmaya başladığını ve bunun sektöre etkilerinden bahsetti.

resize_image00003

Doğukan Şimşek 365 Technology tarafından üretilen ve dijital bir kartvizit olan Monocard ile temassız bilgi paylaşımı yapılabildiğini, üretilmiş tek bir kartla ömür boyu istenilen bilginin çok kısa bir sürede değiştirebildiğini anlattı.

Şimşek, Monocard sayesinde her seferinde yeni bir kartvizit basımına ihtiyaç olmayacağını ve bunun da çevremizi korumak adına çok önemli olduğunun altını çizdi.

Program sonunda Doğukan Şimşek’e kendisi adına Deniz Temiz Derneği TURMEPA’ya yapılan bağışın sertifikası takdim edildi ve toplu bir hatıra fotoğraf çekildi. 365 Technology 2007 yılında kurulan 365 Technology farklı sektörlerdeki firmalara hem operasyonel hem de danışmanlık olmak üzere birçok hizmet vermiş ve çok sayıda projeyi hayata geçirmiştir.

Denizcilik sektörü paydaşlarına gemiler için köprü üstü elektroniği, uydu haberleşmesi, telekomünikasyon gibi birçok çözüm sunan 365 Technology, yazılım, donanım ve güvenlik sistemleri ile ilgili de hizmetler vermektedir.

Ayrıca lisanslama / networking ve sanallaştırma gibi birçok alanda firmalara danışmanlık yapmaktadır.

Editör: Nermin İstikbal