Deniz Ticaret Odası İzmir şubesine denizci aday
 
Denizcilik sektörünün her meslek grubundan saygın isimlerle birlikte Deniz Ticaret Odası İzmir şubesi yönetimine aday olan  Hakkı  Toros  ekip olarak sorunlara tamamiyle hakim  olduklarını ve sektörün beklentilerine uygun  çözümler üretmekte zorlanmayacaklarını söyledi.
                                                                                                                       
Bu çözümlerin şimdiki gibi, masa başında değil, halen mesleğin içinde faaliyet gösteren tüm kişi, dernek, oda, kurum ve kuruluşların işbirliği ile sahada üretilebileceğini ifade eden Hakkı Toros her aşamada, istanbul merkezle uyum içinde çalışacaklarını ve böylece oluşturulan geniş tabanlı yapının İzmir’in beklentilerine hızla cevap vereceğini ilave etti.
 
Yıllardan beri biriken, sorunlar içinde yer alan  tersane, yat yapım ve bakım, yat limanları kazandırılması, İzmir’in liman,  gemi geri dönüşüm tesisleri probleminin acil çözümü, deniz ulaşımı, deniz kültürü, deniz sporları gibi mega projeler için ekip olarak hazırlıklarını tamamladıklarını da söyleyen Hakkı Toros, oda seçimlerinde başarılı oldukları takdirde, odada  bundan böyle ben değil biz  felsefesinin geçerli kılınacağını vurgulayarak bu hususa ayrı bir önem verdiklerini ekledi. 
 
Üniversite hariç tüm yaşamını İzmir’de geçiren ve bir İzmir sevdalısı olan Hakkı Toros, bu nedenle pek çok farklı imkanlar doğmasına rağmen iş yaşamını da İzmir’de sürdürmüş ve sektörüne katkıyı İzmir perspektifinden geliştirmeyi tercih etmiştir. 
 
İlk, orta ve lise eğitimini İzmir’de yapan gemi makineleri işletme baş mühendisi Toros, 12 senelik deniz hayatından sonra, İzmir’de onarım, klas surveyörlüğü, teknik destek, bilirkişilik ve danışmanlık hizmetleri verdi.  Hakkı Toros, tüm branşlarda eksperlik, uluslar arası surveyör ve panama sörveyörü yetkilerine sahiptir.
 
Toros ekip olarak; ekonomik krizi iyi değerlendirerek üyelere verdikleri sözü tutan, yapamayacaklarını seçim öncesi vaad etmeyen herkesi kucaklayan yönetim oluşturacaklarını ve Deniz Ticaret Odası İzmir şubesindeki değişimin İzmir’e yarar sağlıyacağını vurguladı.

 
 
Editör: TE Bilişim