Ülkenin dört bir yanındaki üniversitelerde çalışmalarına devam eden Denizci Öğrenciler Derneği, 17-28 Ekim tarihleri arasında 26 ayrı Fakülteyi ziyaret ederek Türkiye Turnesi'ni tamamladı. 

thumbnail_IMG_0225

Denizci Öğrenciler Derneği 24. döneminde sırasıyla Karadeniz, Akdeniz, Ege ve Marmara Bölgelerindeki; Zonguldak, Samsun, Ordu, Rize, Trabzon, İskenderun, Mersin, Antalya, İzmir, Bursa, Balıkesir, Yalova, Kocaeli, Tekirdağ şehirlerinde bulunan 26 farklı denizcilik bölümlerini ziyaret etti.

thumbnail_IMG_4393

Türkiyenin dört bir yanındaki denizci öğrenciler DÖDER ekibini büyük bir ilgiyle karşılarken, yönetim kurulu ziyaretlerinde öğrencilerin dernekle tanışması amacıyla seminerler düzenledi. Seminer içeriğinde yeni dönem planlarından bahseden 24. Dönem Yönetim Kurulu Başkanı Tunahan Akın, seminer sonunda denizci öğrencilerin sorularını yanıtladı. 

thumbnail_IMG_4333

Yapılan Türkiye Turnesi sonucunda Denizci Öğrenciler Derneği ülkenin dört bir yanındaki denizci öğrenciler ile birebirde görüşme fırsatı bulmuş olup, öğrencilerin sorunlarını dinleyip Denizci Öğrenciler Derneği'nin sektördeki öneminden ve öğrencilere neler katabileceklerinden bahsettiler.

thumbnail_IMG_4207

Editör: Nermin İstikbal