Dell, 9-14 Ağustos tarihleri arasında Alaçatı’da düzenlenecek PWA  Windsurf Dünya Kupası’na sponsor oldu. Türkiye Yelken Federasyonu himayesinde, Alaçatı Belediyesi desteğiyle gerçekleşecek organizasyona pek çok önemli isim katılıyor. Organizasyona 2009 Dünya Şampiyonu ve 49.09 deniz mili ile Dünya Hız Rekortmeni Antoine Albeau, 12 kez Dünya Şampiyonu Björn Dunkerbeck, dünya sıralamasında ilk sıralarda yer alan Finian Maynard, Kevin Pritchard kadınlar kategorisinde Karin Jaggi, Valerie Ghibaudo gibi 35 ülkeden isimler yarışlara katılırken, Milli Sporcularımız, Enes Yılmazer, Ertuğrul İçingir, Çağla Kubat, Lena Aylin Erdil de Pegasus Airlines Windsurf Dünya Kupası’nda 55.000 €’luk ödül için mücadele edecek.

Alaçatı’nın eşsiz doğasında sörf yapma imkanı bulacak sporseverler, Dell’in yeni ürün ailesiyle de tanışacaklar. Birbirinden renkli Dell ürünleri meraklılarıyla buluşturulacak ve isteyenler bilgisayarları test imkanı bulacaklar.
 
Turnuvaya ilişkin açıklama yapan Dell Tüketici Ürünlerinden Sorumlu Ülke Müdürü Gülfem Çakmakçı, “Dell dizaynı, renkleri, kullanım rahatlığı ve yerinde destek hizmeti ile Yeni Jenerasyon Gençlere hitap eden bir marka... Internet dünyasının zengin uygulamaları sayesinde gençler her yerde sosyalleşebilmek ve iletişim halinde olmak istiyorlar. Dolayısıyla biz de hem dünyanın ve Türkiye’nin önde gelen surf sporcularının ağırlandığı ve kıyasıya yarıştığı Alaçatı Dünya Windsurf Şampiyonası’nda gençlerin yanında olmak, hem de Alaçatı’daki tüm misafirleri Dell ürün ailemizle tanıştırmak istedik. İsteyen sörf yapar, isteyen twittler isteyen de facebook’tan anında resimleri tüm dünya ile Dell aracılığıyla paylaşır..” dedi.

Editör: TE Bilişim