Yeni Carnival Venezia, Avrupa'daki büyük lansmanına hazır. 29 Mayıs'ta ilk yolculuğuiçin Güney İspanya'ya doğru yola çıktı.

MIAMİ / FLORİDA - 2019 yapımı gemi, Cádiz'deki Navantia tersanesinde hazırlandıktan sonra , 29 Mayıs'ta ilk ticari yolculuğuna çıkacağı Güney İspanya'ya doğru yola çıktı.

Bir transatlantik geçiş olan gemi yolculuğu, Venezia'nın Haziran ortasında yapılması planlanan ABD'deki ilk çıkışından önce geliyor. Barselona'dan New York'a yelken açan 15 gecelik yeniden konumlandırma yolculuğu, İspanya, İngiltere, Portekiz ve Kanada'daki beş limanı ziyaret ediyor.

carnival-venezia-001.png

13 Haziran'da New York'a vardığında, Venezia, Manhattan Kruvaziyer Terminali'nden yıl boyu sürecek bir gemi yolculuğu programı başlatacak.

2024'ün sonlarına kadar uzanan program, Bermuda, Karayipler, Bahamalar, Kanada ve New England'a dört ila 15 gecelik gemi yolculuklarını içeriyor.

2024-25 kışı için, Carnival Venezia Florida'da ilk kez Port Canaveral'dan hareket eden Karayipler ve Bahamalar'a bir dizi gemi yolculuğu sunacak.

Şirketin yeni “Carnival Fun Italian Style” markasının ilk gemisi olan Venezia, yepyeni bir konsepti piyasaya sürüyor .

Aslen Costa Cruises için inşa edilen Vista Sınıfı gemi, İtalya'nın Venedik kentinden ilham alan ortak alanlar ve tesislerle tasarlandı.

Geminin mevcut özelliklerini Carnival'ın imza ürünüyle birleştiren yeni konsept, klasik burgerlerinin yanı sıra İtalya'dan ilham alan yeni, özel olarak yaratılmış seçeneklerle hizmet verecek olan Guy's Burger Joint'in farklı bir versiyonu gibi İtalyan temalı etkinlikler ve deneyimler sunuyor.

İspanya'daki son kuru havuzu sırasında Venezia, Carnival Waterworks su parkı, Piano Bar 88 ve Fahrenheit 555 Steakhouse dahil olmak üzere Carnival Cruise Line'ın diğer imza özelliklerini de aldı.

2024'te, Floransa'dan ilham alan Costa Firenze bir Batı Kıyısı programı için filoya girerken, "Carnival Fun Italian Style Concept"e ikinci bir gemi katılacak .

Editör: Nermin İstikbal