Yat alana araba bedava

İstanbul’da dün başlayan Avrasya Boat Show’da 400 yat sergileniyor. Fuarın en pahalı teknesi 2.9 milyon sterlin’lik fiyatıyla Princess... Avustralyalı Riviera’nın ürettiği 1.2 milyon euro’luk yatı satın alanlara ise otomobil hediye...

Bu otomobile sahip olmak için 1.2 milyon euro’luk yatın alınması gerekiyor önce...

Avrasya Boat Show, İstanbul CNR Expo Fuar Merkezi’nde 5. kez kapılarını açtı. Karada yapılan 2. en büyük tekne ve yat fuarı özelliği taşıyan Boat Show’da 400 yat sergileniyor. CNR Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ceyda Erem, geçen yıl Boat Show’un krizden olumsuz etkilendiğini ancak bu yıl fuarda teşhir edilen marka sayısının yüzde 40 artarak 2 bin çeşide ulaştığını belirtip “Rekor kırdık” dedi. Dentur Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Sipahi ise “4-5 bin dolara tekne alınabiliyor. Fuarda 8-9 metrelik teknelerin fiyatı ise yaklaşık 50 bin dolar” diye konuştu.

Dünyaca ünlü yerli ve yabancı markaların en yeni teknelerini ve ekipmanlarını sergileyeceği fuar, 7 yedi salonda 75 bin metrekare alanda gerçekleştiriliyor. Fuarda sergilenen 2 milyon dolarlık Türk yapımı ‘Vanelli’ teknesi dikkat çekiyor. İngiliz yapımı 2.9 milyon sterlin’lik (7.25 milyon lira) ‘Princess’ ise fuarın en pahalı teknesi...

Dört oda bir salon

Türkün Holding tarafından Antalya Serbest Bölgesi’nde üretilen 23 metrelik ‘Vanelli’ isimli yatın değeri, 2 milyon dolar. Yatın içinde 4 yatak odası, salon ve mutfak var.

Gucci’nin bebeği geldi
İtalyan Gucci ve Riva şirketleri tarafından, Gucci’nin 90. yıl kutlaması için özel olarak yapılan fiber tekne, 600 bin euro değerinde. Fuarda sergilenmek üzere İtalya’dan getirildi.

Türk yapımı otomobil hediye
İstanbul Deniz Vasıtaları İşletmesi tarafından üretilen ‘Barchetta’ stili araba, Avustralyalı firma Riviera tarafından üretilen 1.2 milyon euro’luk yatı satın alanlara hediye ediliyor. Saatte 250 km hıza ulaşabilen, Özgür Tan ve Volkan Olgun tarafından tasarlanıp üretilen otomobilden bugüne kadar 4 tane yapılmış. Özgür Tan, otomobilin motorunun Chevrolet olduğunu ve arabayı İstanbul Kalamış’ta bulunan marinada ürettiklerini söyledi.

 

Editör: TE Bilişim