Alkoç Grup Başkanı Baş. Müh. Burak Alkoç, sektörel ve ulusal basın temsilcileri ile Alkoç grup mensuplarının buluştuğu bir yemek düzenledi.

Yemekte, Baş. Müh. Burak Alkoç, 6 yıllık Alkoç Grup serüveni, yeni yatırımları ve  Naci Alkoç Genç Denizciler Bursluluk Programı hakkında bilgilendirmede bulundu.

alkoç konuşma

Alkoç, Naci Alkoç Genç Denizciler Bursu ile eğitimde fırsat eşitliği yaratmak, denizcilik sektöründe söz sahibi olabilecek yeni Türk denizciler yetiştirmek amacıyla denize gönül vermiş ancak eğitimleri noktasında desteğe ihtiyacı olan genç insanları desteklemeyi amaçladıklarını belirtti. 

Alkoç Grup olarak bu tarz organizasyonları geleneksel hale getirmek ve büyütmek istediklerini ifade eden Burak Alkoç, şirketi 2017 yılında kurduğunu hatırlatarak, “1993 yılında üniversite sınavına girdiğim zaman denizcilik fakültesini bilmiyordum, o zaman Hava Harp okulunu kazanmıştım. Denizci olmamı sağlayan denizi çok seven rahmetli babam Naci Alkoç’tur.” dedi. 

alkoç personel

alkoç1

Yemekte Alkoç grubun 6. yılı nedeniyle bir pasta kesildi. Burak Alkoç, bu yıl ilkini düzenledikleri buluşma yemeğini her yıl tekrarlamayı düşündüklerini açıkladı.

alkoç4

alkoç2

Editör: Nermin İstikbal