Reysaş’tan Kızılay’ın Kan Kampanyasına Destek
Reysaş çalışanlarından 75 personel Kızılay için gönüllü kan verdi. Kan bağışı her 6 ayda bir tekrarlanacak...
Reysaş, Kızılay’ın geçtiğimiz aylarda başlattığı “1 Milyon İyi İnsan Aranıyor” Kan Kampanyası’na destek amacıyla toplu kan bağışında bulundu. Kan bağışına üst düzey yöneticileri dahil 75 personeliyle katılan Reysaş, her 6 ayda bir toplu kan vermeyi hedefliyor.
Türkiye’nin halka açık ilk ve tek lojistik firması Reysaş, sektördeki başarılı çalışmalarının yanı sıra sosyal sorumluluk çalışmalarıyla da dikkat çekiyor. Kızılay’ın gönüllü kan bağışını arttırmak için geçtiğimiz aylarda başlattığı ‘1 Milyon İyi İnsan Aranıyor Kan Kampanyası’na destek amacıyla, 75 Reysaş çalışanı gönüllü kan verdi. Her 6 ayda bir yapılması hedeflenen bu kan bağışına Reysaş’ın üst düzey yöneticileri de katıldı.
“Türkiye’de 1 milyondan daha çok iyi insan var”
Kan bağışıyla ilgili öncelikle personeli bilinçlendirmek için küçük bir seminer verdiklerini belirten Reysaş Depolar Direktörü Abdullah Kumru, sözlerine şu şekilde devam etti; “Kızılay gibi Türkiye için çok önemli olan bir kurumun başlattığı kampanyaya destek olmaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. Ayrıca Reysaş çalışanları olarak kan bağışını bir rutine bağlayıp her 6 ayda bir gerçekleştirmeyi hedefliyoruz. Kızılay’ın bu kampanyasına tüm kurum, kuruluş ve kişileri destek olmaya çağırıyoruz ve biz biliyoruz ki Türkiye’de 1 milyondan daha çok iyi insan var.”
Lojistik sektöründe uluslararası marka olma yolunda hızla ilerleyen Reysaş, 1990 yılında ticari hayatına başladı. Bugün 1500'ün üzerindeki araç sayısıyla faaliyetlerini yurtiçi ve yurtdışında sürdüren Reysaş, Şubat 2006’da gerçekleştirdiği halka arz ile Türkiye’nin ilk ve tek halka açık lojistik firması olma özelliğini taşıyor. Reysaş, sağlık, emniyet, çevre ve kalite standartlarına göre donatılan hizmet anlayışıyla kara, deniz ve demiryolu ve depolama faaliyetlerini başarılı bir şekilde sürdürüyor.
DenizHaber.Com
Yorumlar
Kalan Karakter: