"Rahat Uyu Atam, işte Türk Denizcileri..."
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın 1 Temmuz Denizcilik ve Kabotaj Bayramı nedeniyle Atatürk'ün kabrine çelenk koyma törenine bu yıl ilk defa defa denizciler de üniformalarıyla katıldılar.
Denizcilik Müsteşarlığında çalışan denizci kökenli bürokratlar, İTÜ Denizcilik Fakültesi öğrencileri, İDO kaptanları ve İTÜ Defamed Ankara Şubesi üyeleri törenlere Ulaştırma bakanı Binali yıldırı^'ın yanında üniformalarıyla katılarak denizciliğimizin gururu olacak bir tablo oluşturdular.
Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tören sonrasında İdo kaptanları ve Denizcilik fakültesi öğrencileriyle sohbet ederek, denizciliğin ve Denizcilik fakültesinin sorunları hakkında görüş alış verişinde bulundu.
Ayrıca, Tören sonrasında İtü Defamed Ankara şubesinin düzenlemiş olduğu Seminerler Denizcilik Müsteşarlığı uzmanlarınca verildi.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım tören sonrasında İdo kaptanları ve Denizcilik fakültesi öğrencileriyle sohbet etti ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

Anıtkabir'e çelenk koymak için Ulaştırma bakanı Binali Yıldırım ile birlikte denizcilik Müsteşarı Hasan Naiboğlu, Denizcilik Müsteşar Yardımcısı Hamza Taşkeser ve diğer üst düzey bürokratlar da hazır bulundular.

Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım mozoleye çelenk koydu.

Denizciler Anıtkabir merdivenlerinde Ulaştırma bakanı Binali Yıldırım'ın arkasında birlikte poz verdiler.
DenizHaber.Com
Yorumlar
Kalan Karakter: