MSC Cruises, en yeni kruvaziyer gemisi MSC Seascape'i NYC Kutlaması ile Tanıtarak, kruvaziyer şirketinin New York ve ABD kruvaziyer pazarlarına artan bağlılığını vurguladı.

30 yıl önce kurulan kruvaziyer şirketi, bugün kendisini 21 kruvaziyer filosuyla en hızlı büyüyen kruvaziyer markası olarak adlandırıyor ve şu anda iki tane gemisi de yapım aşamasında.

Fincantieri tarafından MSC için inşa edilen dört yolcu gemisinden sonuncusu olan MSC Seascape , aynı zamanda kardeş gemisi MSC Seashore ile birlikte şu anda İtalya'da inşa edilen en büyük yolcu gemisi...

Gemiler, Fincantieri tarafından geliştirilen ve aynı zamanda dış güverte alanını artırarak geliri ve yolcu alanını artıran devrim niteliğinde bir tasarıma dayanıyor.

Tasarım, geminin birincil ağırlığını, motor bölmelerini geminin ortasına yeniden konumlandırıyor ve ağırlığın dengeli yeniden konumlandırılması, daha fazla yapısal ve hidrodinamik verimlilik sağlıyor.

3.112 fit uzunluğundaki MSC Seascape ve kardeş gemisi, 2017 ve 2018'de denize indirilen sınıfın ilk gemilerinden yaklaşık yüzde 11 daha büyük olan Seaside Evo Sınıfıdır. Gemiler, 2.270 yolcu kabini ile 170.412 gros tondur. MSC Seascape'te yer alan konaklama birimleri arasında , MSC Yacht Club olarak bilinen en büyük özel süit bölgesi bulunmaktadır ve 131 süiti ile MSC yolcu gemilerinin en büyüğüdür. Toplam yolcu kapasitesi maksimum 5.877'dir.

MSC Cruises ABD Başkanı Ruben Rodriguez, "ABD'de iddialı büyüme planlarımız var ve New York City bu genişlemede kritik bir rol oynuyor" dedi. 

NYC Belediye Başkanı Eric Adams, MSC'yi New York'ta ağırlıyor .

MSC Seascape, 5 Aralık'ta New York'a ulaştı ve  7 Aralık'ta kruvaziyer şirketi bir gala isimlendirme törenine ev sahipliği yaptı.

Editör: Nermin İstikbal