Bimeks’e “İnsana Saygı” Ödülü
Bimeks Kariyer.net'in Aday Başvurularını Yüzde Yüz Olarak Yanıtlayan Firmalara Verdiği İnsana Saygı Ödülüne Layık Görüldü.
Yayınlanma :
26.02.2016 09:10
Güncelleme :
15.10.2024 14:00
Bu yıl on beşincisi düzenlenen İnsana Saygı Ödülleri kapsamında, “İş başvurularını yüzde yüz olarak yanıtlayan” firmalardan biri de Bimeks oldu. Bimeks daha önce de iki kez aynı ödüle layık görülmüştü.
Bimeks adına ödülü İnsan Kaynakları ekibi hep birlikte aldı. Bimeks İnsan Kaynakları Direktörü Nisa Dizdar ödülle ilgili yaptığı açıklamada; işe alım süreçlerinde titiz davrandıklarını ve tüm başvuruları mutlaka ve özel olarak cevapladıklarını vurguladı. “Bimeks İnsan Kaynakları olarak işe alım süreçlerinde tüm adayların başvurularına mutlaka geri dönüş yapıyoruz” diyen Dizdar, açıklamalarına şöyle devam etti: “Ancak önemli olan bir başka şey de bu geri dönüşlerin süresi. Ekibimiz yapılan herhangi bir iş başvurusuna en fazla iki iş günü içerisinde dönüş yapıyor. Bu; İnsan Kaynakları ekibimizin titizliğinin ve azminin başarısıdır.”
Nisa Dizdar ayrıca İnsana Saygı konusundaki hassasiyetini her yıl verdiği ödüllerle gösteren Kariyet.net’e de teşekkür ettiğini dile getirdi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefre
Yorumlar
Kalan Karakter: