OMNİ Sigorta’dan güç birliği kararı

Türk denizcilik sektörünün öncü sigorta şirketlerinden OMNİ Sigorta ile GTG Sigorta brokerlik hizmetlerinde güç birliğine gitmeye karar verdi.

Türk denizcilik sektörünün sigortacılık faaliyetleri alanında önemli hizmetler sunan şirketlerinden OMNİ Sigorta ve Reasürans Brokerlik Hizmetleri LTD. Şrt. Ve GTG Sigorta ve Reasürans Brokerleri A. Ş.  güçlerini birleştirme kararı aldı.

OMNİ Sigorta tarafından  yapılan açıklama şöyle:

“Değerli Müşterimiz, İş Ortaklarımız ve Tüm Diğer Dostlarımız,

Türkiye ve yakın coğrafyasındaki ülkelerde deniz sigortaları alanında müşteri odaklı hizmet anlayışı ile hem sigortalıların hem de sigorta şirketlerinin güvenini kazanmış ve sektörün öncülerinden olan Omni Sigorta ve Reasürans Brokerlik Hizmetleri Ltd. Sti. ve GTG Sigorta ve Reasürans Brokerliği A.Ş. günümüze kadar azim ve şevk ile devam ettirdikleri brokerlik hizmetlerinde güç birliğine gitmeye karar almışlardır.

Bu sürecin sonucu olarak her iki ekip 30 Ocak 2020 tarihi itibari ile özellikle yurt dışı sigorta piyasaları nezdinde artan bir güçle sizlerin haklarını savunmaya devam edeceklerdir. Bu birleşme, her iki şirketin de çalışma prensipleri konusunda herhangi bir değişikliğe mahal vermeyecek olup, tek gayesi küreselleşen dünyamıza ayak uydurabilmek, portföyümüzü geliştirmek ve sigorta piyasaları nezdinde güçlenerek siz müşterilerimize hizmet vermeye devam etmek olacaktır.

Sektörümüze, değerli müşteri ve sigortacılarımıza katma değer getireceğine inandığımız bu birleşimi sizinle paylaşmaktan gurur duyuyoruz. Deniz sigortaları genelinde yerel ve yabancı müşteri portföyünü, tecrübeli ve dinamik kadrolarını daha da güçlendirerek , müşterilerinin poliçe seçimi ve hasar yönetimlerinde sınırları zorlamayı prensip edinmiş olan Omni ve GTG; bu sürece olan güven ve desteğinizi devam ettireceğiniz için sizlere teşekkür etmeyi bir borç bilir.”

Editör: TE Bilişim