Karadeniz ile Azak Denizi'ni birbirine bağlayan Kerç Boğazı'na demir atan Türk firmasına ait bir geminin mürettebatından 5 kişi zehirlenirken, Çarkçıbaşı Fahri İnci hayatını kaybetti
Karadeniz ile Azak Denizi'ni birbirine bağlayan Kerç Boğazı'na demir atan Panama bayraklı April isimli kuru yük gemisinde 5 gemici zehirlendi.
Toplam 8 mürettebatlı gemide, zehirlenen gemicilerin kurtarılması için gemiye Rusya Acil Durumlar Bakanlığı'na ait kurtarma tekneleri yanaştırıldı. Hastaneye kaldırılan gemicilerden 1 Türk vatandaşının yaşamını yitirdiği açıklanırken, diğer 4 gemicinin hastanede tedavilerine devam edildiği aktarıldı. Geminin fırtına nedeniyle kıyıya yanaşamadığı ifade edilirken, olayla ilgili soruşturma başlatıldığı ve yetkililerin zehirlenme olayına ilişkin çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.
MV April'de zehirlenen Türk gemici hayatını kaybetti!
Karadeniz ile Azak Denizi'ni birbirine bağlayan Kerç Boğazı'na demir atan Türk firmasına ait bir geminin mürettebatından 5 kişi zehirlenirken, Çarkçıbaşı Fahri İnci hayatını kaybetti.
Yayınlanma :
20.02.2021 06:16
Güncelleme :
06.01.2025 15:45
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefre
Yorumlar
Kalan Karakter: