Çanakkale-Eceabat ve Lapseki-Gelibolu feribot iskelesinden geçecek olan tatilcilerin yoğunluğu sebebiyle Çanakkale'den 3, Lapseki'den de 3 feribot olmak üzere toplam 6 vapur saatsiz olarak çalıştırıldı. Bunun dışında ise Çanakkale ve Çardak'ta bulunan küçük özel feribotlar da, şehir içindeki yoğunluğu eritmek için boğazda saatsiz seferler yaptı.
Yalova Topçular İskelesi'nde, ek feribot seferlerine rağmen, uzun araç kuyrukları oluştu.
Tatilini İstanbul dışında geçiren ve yakınlarıyla bayramlaşan vatandaşlar, Yalova ile İstanbul arasında deniz ulaşımını sağlayan Yalova-Yenikapı ve Yalova-Pendik arasındaki hızlı feribotlarda yer kalmayınca, Yalova-Eskihisar arasındaki arabalı vapurlarla hizmet veren Topçular Vapur İskelesi'nde uzun kuyruklar oluşturdu.
Yoğunluğa karşı daha önceden tedbirini alan İstanbul Deniz İşletmeleri, arabalı vapur sayısını 10'a çıkardı. Topçular Feribot İskelesi yetkilileri, yoğunluğun akşam saatlerinde daha da artacağını tahmin ettiklerini belirttiler.
Deniz Haber.Com
Yorumlar
Kalan Karakter: