Eğitimciler Başbakan Yıldırım’ın İftar Programına Konuk Oldu
Siirt Milli Eğitim Şube Müdürü Hüsamettin Şahin (solan İkinci) Zübeyde Hanim Meslek Kız Lisesi Okul Müdürü İdris Yolbaş (solda) Ve Şehit Binbaşı Zafer Kılıç Spor Lisesi Okul Müdürü Şakir Kayaalp'tan Oluşan Siirt Heyeti Başbakan Binali Yıldırım İle Görüştü.
Yayınlanma :
20.06.2016 18:34
Güncelleme :
06.12.2024 18:30
Siirt İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nde başarılı çalışmalarıyla adından söz ettiren Siirt Milli Eğitim Şube Müdürü Hüsamettin Şahin, hem öğretmenlik hem idareci olarak eğitim, sportif ve kültürel başarılara imza atan Siirt Zübeyde Hanım Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü İdris Yolbaş ve Siirt Şehit Zafer Kılıç Spor Lisesi Müdürü Mehmet Şakir Kayaalp, Başbakan Yıldırım’ın davetiyle katıldıkları programda Siirt’i temsil ettiler. Siirt heyeti, Başbakan Yıldırım’ın yanı sıra Milli Eğitim Bakanı İsmet Yılmaz, Bakan Yardımcısı Orhan Erdem, İnsan Kaynakları Genel Müdürü Hamza Aydoğdu ve diğer yetkililerle de bir araya geldi.
Siirt Milli Eğitim Şube Müdürü Şahin, görüştükleri Başbakan Yıldırım ve Bakan Yılmaz’ın Siirtlilere selam ve sevgilerini gönderdiğini ifade etti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefre
Yorumlar
Kalan Karakter: