DENİZ TRAFİK OPERATÖRLERİ DERNEĞİ'NDEN 23 NİSAN ETKİNLİĞİ
23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Deniz Trafik Operatörleri Derneği bir ilke imza atarak deniz bilinci ve sevgisini çocuklarımızdan başlayarak toplumun tüm kesimine aşılamayı hedefleyen yeni bir proje başlattılar.
Bu düşünceyle 23 Nisan Pazar günü İstanbul ve Çanakkale Gemi Trafik Hizmetleri Merkezlerinde Cumhuriyet tarihinden beri ilk kez Türk Boğazlarının yönetimi yarının büyüğü çocuklarımıza emanet edilecek.
Deniz Trafik Operatörleri Derneği'nden konuyla ilgili yapılan açıklamada "Bugüne kadar, sürekli, üç tarafımızın denizlerle çevrili olduğu, toplumumuzda denizcilik bilincinin olmadığı, bunun geliştirilmesinin gerektiği belirtilmiş fakat etkin somut adımlar atılamamıştır. Deniz sevgisi ve bilinci eğitim, kültürel ve sportif faaliyetlerle geliştirilmelidir. Bunlar küçük yaşlardan itibaren çocukları da kapsayacak şekilde belirlenecek programlarla uygulanmalıdır. Bu düşünceyle Deniz Trafik Operatörleri Derneği olarak Türkiye’de bir ilke imza atarak 23 Nisan etkinlikleri içinde İstanbul ve Çanakkale Gemi Trafik Hizmetleri Merkezlerimizde deniz sevgisi ve bilincini de arttırıcı etkinlikler düzenleyeceğiz. Bu tip etkinliklerimiz geliştirilerek devam edilecektir" ifadesi kullanıldı.
Program Akışı
13.00 Çocukların Operasyon Odasında yerlerini alması ve operasyonu yönetmesi
13.20 Hizmet Binasının gezilmesi ve Türk Boğazlarının maket üzerinde anlatılması
13.45 Kokteyl
14.00-15.00 Projeksiyon gösterisi ve öğrenciler tarafından sunulacak etkinlikler.
Adres:İstanbul Gemi Trafik Hizmetleri Merkezi-İstinye Cad. Eski Tersane içi 34460 İstinye / İstanbul
İrtibat Tel:0212 3234800
Faks: 0212 3234809
Web: www.vts.org.tr
DenizHaber.Com
Yorumlar
Kalan Karakter: