Boğaz'da Offshore Heyecanı
Dünya Offshore Şampiyonasının ilk ayağı Çırağan Kempinski Grand Prix 1 boğazda gerçekleşti. Birinci ise 4 numaralı tekneleriyle yarışan Miele ekibi oldu.
11 takımın start aldığı Çırağan Kempinski Grand Prix'inde 3 takım mekanik arızalardan dolayı start alamadı.11 numaralı Procat Franke, Adana APA ve 5 numaralı MIELE ekibi yarışta start alamayan ekipler oldu.
Muhteşem bir mücadeleye sahne olan Çırağan Kempinski Grand Prix'ini ikinci olarak tamamlayan Burak Öztoygar ve Turgut Kaynak'dan oluşan 44 numaralı SIF - JCB ekibi yarışı 00:45:34,937'lik dereceyle tamamlayarak yarış ikinciliğini elde ettiler.
Bu yıl ilk kez Dünya Şampiyonası olarak koşulan Architon Dünya Offshore Şampiyonası'nın ilk ayağı olan Çırağan Kempinski Grand Prix'de sıralama turlarının birincisi, 01:34,438'lik derecesiyle Stilh oldu. Sıralama turlarında 01:41,750 derecesiyle 5. sırada kalan 4 Numaralı Miele ekibi, yarış içerisindeki üstün performanslarıyla yarışı 00:45:03,437 dereceleyle birinci tamamladı. Joseph Mulhbauer - Berna Mulhbauer'den oluşan Miele ekibi yarışa 5. sıradan başlayıp birincilik kürsüsüne çıkma başarısını yakaladılar.


DenizHaber.Com (Foto:AA)
Yorumlar
Kalan Karakter: