Aliağa’da Turnuva Heyecanı Başladı
Aliağa Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Müsabakalar, 80. Yıl Lisesi İle Barbaros Anadolu Lisesi Arasında Petkim Spor Salonu’nda Oynanan Voleybol Karşılaşması İle Başladı.
Yayınlanma :
29.02.2016 13:40
Güncelleme :
29.02.2016 13:40
Aliağa’da, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ile 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı spor etkinlikleri kapsamında okullar arası turnuvalar düzenleniyor. Finalleri 19 Mayıs ve 23 Nisan haftasında oynanacak olan spor müsabakaları; voleybol, voleybol, basketbol, atletizm, masa tenisi ve satranç branşlarında yapılacak. 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı kapsamındaki turnuvalar liseler arası, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı çerçevesindeki müsabakalar ise ortaokullar arasında olacak.
Aliağa Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından düzenlenen müsabakalar, 80. Yıl Lisesi ile Barbaros Anadolu Lisesi arasında Petkim Spor Salonu’nda oynanan voleybol karşılaşması ile başladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefre
Yorumlar
Kalan Karakter: