Acun Ilıcalı hevesi acemi spekülatörü yaktı
Acun Ilıcalı ile Faruk Süren'in sahibi olduğu Transtürk Holding arasında hisse devri anlaşması feshedildi.
Yayınlanma :
21.02.2016 09:52
Güncelleme :
21.02.2016 09:52
Konuyla ilgili olarak Transtürk Holding dün akşam saatlerinde KAP’a yaptığı açıklamada "20.11.2015 tarihli özel durum açıklamamızda özetle, Şirketimiz pay sahipleri Star Holding A.Ş. ile Faruk Erol Süren'den alınan yazıda Transtürk Holding A.Ş.'nde (Şirket) sahibi oldukları Borsada işlem görmeyen, (A) grubu, imtiyazlı, 1 Kuruş nominal değerli, toplam 3.547 adet hamiline yazılı payların tamamının, sözleşmedeki şartların gerçekleşmesi koşulu ile Acun Ilıcalı'ya devredilmesi konusunda 20.11.2015 tarihinde Pay Devri Sözleşmesi imzaladıkları bilgisine yer verilmişti.
Bu kere Şirketimiz pay sahipleri Star Holding A.Ş. ile Faruk Erol Süren'den 19.02.2016 tarihinde alınan yazıda, Pay Devri Sözleşmesindeki şartların sağlanamayacağının anlaşılması nedeniyle, 19.02.2016 tarihinde Pay Devir Sözleşmesinin karşılıklı olarak feshine karar verildiği Şirketimize bildirilmiştir. Ortaklarımızın bilgisine sunulur" denildi.
Hisse anlaşmasının duyurulduğu tarihten bu yana Transtürk Holding hisseleri 6 kattan fazla değer kazanarak 1.24 TL'ye kadar çıkmıştı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefre
Yorumlar
Kalan Karakter: