İstanbul ve Marmara, Ege, Akdeniz, Karadeniz Bölgeleri (İMEAK) Deniz Ticaret Odası’nın (DTO) Şubat ayı Meclis Toplantısı, 26 Şubat 2026 Perşembe günü yapıldı.

Meclis Başkanı Başaran Bayrak başkanlığında gerçekleştirilen toplantıda, gündemdeki maddeler görüşüldü.

Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran yaptığı konuşmada, güncel ve sektörel değerlendirmelerde bulundu.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı (UAB) Denizcilik Genel Müdürü Ünal Baylan meclis toplantısının bir bölümüne katıldı.

Toplantıda, İstanbul Aydın Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ragıp Kutay Karaca, “Uluslararası Sistemde Değişim ve Türk Dış Politikası” başlıklı bir sunum yaptı.

Türk Loydu Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Oral Erdoğan da vakfın 64. kuruluş yıl dönümünü kutladı ve kuruluşu hakkında bilgi verdi. Erdoğan, ayrıca meclis üyelerinin ekonomik gelişmelere ilişkin sorularını yanıtladı.

Türk Armatörleri İşverenler Sendikası’nın (TAİS) yeni Yönetim Kurulu Başkanı Gönç Beyli de TAİS hakkında bilgi verdi.

HAVELSAN İş Geliştirme Yöneticisi Tunç Taner, HAVELSAN’ın “Dijital Denizcilik” alanındaki faaliyetlerinden bahsetti.

HAVELSAN Siber Güvenlik Direktörlüğü Grup Lideri Şeref Can Özkaya ile Denetim ve Uyum Takım Yönetici Seda Dalgıç da “Denizcilik Sektöründe Siber Güvenlik” hakkında meclis üyelerimize bilgi verdi.
Yorumlar
Kalan Karakter: