Husi Haberleri

husi haberleri ve güncel husi gelişmeleri, husi ile ilgili tüm video, husi fotoğrafları ve husi haberleri Deniz Haber | Denizcilik Haberleri sitemizde


ASAYİŞ

Asiatic Lloyd'a ait Singapur bayraklı bir yük gemisi, Husilerin ticari gemiciliğe karşı yürüttüğü kampanyanın son kurbanı oldu.

GUNDEM

Yunanistan'a ait ham petrol tankeri Chios Lion petrol sızdırdığı yönündeki raporlar nedeniyle Kızıldeniz'deki rotasını tersine çevirerek tehlike bölgesini terk etti.

ASAYİŞ

UKMTO'ya göre, Kızıldeniz'den geçen bir gemiye perşembe sabahı saat 06:45 GMT'de sudan yapılan el yapımı patlayıcının saldırısına uğradı.

GUNDEM

Yunanistan'ın sahibi olduğu ve işlettiği bir dökme yük gemisi olan M/V Tutor'un Filipinli denizcilerinin hazırladığı videolar, İran destekli Husilerin 12...

ASAYİŞ

Husiler, "işgal altındaki Filistin limanlarına girme yasağını" ihlal ettiği gerekçesiyle Hayfa Limanı'nda dört ticari gemiye saldırdığını iddia etti.

ASAYİŞ

(UKMTO) tarafından yapılan açıklamada, Yemen’deki İran destekli Husilerin Kızıldeniz’de bir ticaret gemisini insansız hava aracı (İHA) ile saldırı gerçekleştirdiği belirtildi.

ASAYİŞ

Yemen’deki İran destekli Husiler, Kızıldeniz ve Umman Denizi'nde füze ve insansız hava araçlarıyla (İHA) 2 geminin yanı sıra ABD'ye ait...

ASAYİŞ

Hafta sonu Yemen açıklarında mermilerle vurulan üç gemi alev aldı.

ASAYİŞ

Husiler, cumartesi günü geçmişte Venezuela ve Rus petrollerini taşıyan bir gölge tankeri vurdu.

ASAYİŞ

Husi militanlarının sözcüsü, sosyal medyada, güçlerinin ABD'ye ait bir MQ-9 Reaper insansız hava aracını düşürdüğünü iddia etti.

ASAYİŞ

Kızıldeniz'deki askeri güçlerden gelen haberlere göre, Yemen'deki Husi isyancılar bir dizi yeni saldırı düzenledi.

ASAYİŞ

8 olaysız günün ardından Birleşik Krallık Deniz Ticaret Operasyonları (UKMTO) kurumu dün Kızıldeniz'in güneyinde bir olayla ilgili haber yayınladı.