Denizde kaybolduktan 45 dakika sonra canlı çıkarılan genç kurtarılamadı
Samsun’da İş Arkadaşlarıyla Birlikte Serinlemek İçin Girdiği Denizde Kaybolan Ve 45 Dakika Sonra Sudan Canlı Olarak Çikarilan 23 Yaşındaki Selçuk Kara Kaldırıldığı Hastanede Kurtarılamadı.
Yayınlanma :
07.07.2016 17:44
Güncelleme :
05.11.2024 12:30
Samsun’un Atakum ilçesi sahilinde 23 yaşındaki Selçuk Kara ve iş arkadaşları serinlemek için denize girdi. Dalgalı olan denizde yüzen Selçuk Kara, bir müddet sonra boğulma tehlikesi geçirerek denizde kayboldu.
Olay yerine gelen sahil güvenlik, itfaiye ekipleri ve deniz polisi Selçuk Kara’yı aramaya başladı. Yaklaşık 45 dakika süren aramada Kara, denize girdiği yerden 150 metre uzaklıkta bulundu. Sahile çıkarılarak 112 Acil Servis ekiplerince özel bir hastaneye kaldırılan Kara, burada yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.
Boğulan gencin bir otelde çalıştığı öğrenildi.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefre
Yorumlar
Kalan Karakter: