Çankaya’nın Yükseklik Korkusu Kalmadı
Çankaya Belediyesi, İlçenin Yüksek Ve Eğimli Bölgelerinde Merdivenli Yol Yapımını Sürdürüyor. Yapılan Çalişmalarla Yüksek Kesimlerde Oturan Vatandaşların Ulaşım Kaygısı Da Ortadan Kaldırılıyor.
Yayınlanma :
02.03.2016 11:33
Güncelleme :
02.03.2016 11:33
Çankaya Belediyesi ekipleri, ilçenin yüksek rakımlı ve eğimli bölgelerinde vatandaşların rahat yürüyebilmeleri için kolaylık sağlayan merdivenli yol yapımına ara vermeden devam ediyor. Soğuk kış koşullarında da çalışmalarını sürdüren Belediye, hava şartlarının iyileşmesiyle çalışmalarına hız verdi. Özellikle Dikmen bölgesinde caddeye bağlanan yollarda merdiven basamaklarını andezitle kaplayan Belediye, merdiven korkuluklarını da kromaj malzemeden yaparak hem sağlamlık hem de estetik güzelliği bir arada sağlıyor.
Ekipler, 2014 yılında ilçenin çeşitli sokaklarında 20 bin metrekarelik merdivenli yol çalışması gerçekleştirirken geçen seneyi 22 bin metrekarelik merdivenli yol çalışması ile tamamladı.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefre
Yorumlar
Kalan Karakter: