Denizcilik sektörünün önde gelen profesyonellerini, yat üreticilerini ve denizcilik ekipmanı sağlayıcılarını bir araya getiren Boot Düsseldorf Uluslararası Tekne ve Denizcilik Fuarı başladı.

İMEAK Deniz Ticaret Odası (DTO) Yönetim Kurulu Başkanı Tamer Kıran ve beraberindeki Heyet, 20 Ocak 2024 Cumartesi günü, Almanya’nın Düsseldorf kentinde düzenlenen, Boot Düsseldorf 2024 Uluslararası Tekne ve Denizcilik Fuarı’nın açılışına katıldı.

Boot Düsseldorf 2024 3

Başkan Kıran ve İMEAK Deniz Ticaret Odası heyeti, fuar öncesi gittikleri Almanya'da Türkiye’nin Düsseldorf Başkonsolosu Ali İhsan İzbul’a nezaket ziyaretinde bulundu.

Global Ports, Saint Lucia'da operasyonlarına başladı Global Ports, Saint Lucia'da operasyonlarına başladı

Ziyarete Düsseldorf Başkonsolosluğu Ticaret Ataşesi İrem Ekmekçi Konuk, İMEAK DTO Meclis Başkanı Başaran Bayrak, Yönetim Kurulu Üyeleri Burak Akartaş, Orhan Gülcek, İzmir Şube Başkanı Yusuf Öztürk, Bodrum Şube Başkanı Orhan Dinç ve Meclis Üyesi Hüsnü Çöllü katıldı.

Başkan Tamer Kıran ve beraberindekiler, fuarın 12 no’lu dalış holünde yer alan DTO standında Türkiye’nin Düsseldorf Başkonsolosu Ali İhsan İzbul, Başkonsolosluk Ticaret Ataşesi İrem Ekmekçi Konuk ve Messe Düsseldorf Direktörü Petros Michelidakis’i ağırladı.

Boot Düsseldorf 2024 5

Tamer Kıran, Başkonsolos Ali İhsan İzbul ve Heyet Üyeleri daha sonra fuara katılan Türk firmalarına ziyarette bulundu. Heyet üyelerinden bir bölümü, DTO standında grup katılımcısı olarak yer alan Gelibolu Tarihi Alan Başkanlığının tanıtım toplantısına da katıldı.

Boot Düsseldorf 2024 6

Alanında Dünya’nın en önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen Boot Düsseldorf Fuarı, 20-28 Ocak tarihleri arasında düzenleniyor, 16 sergi salonunda, deniz turizmi ile ilgili tüm ürünler, ekipmanların yanı sıra dünyanın dört bir yanındaki turizm destinasyonları tanıtılıyor.

Boot Düsseldorf 2024 4

Editör: Nermin İstikbal