Boğaziçi Köprüsü tamamen trafiğe kapatıldı. Köprü üzerinde şüpheli bir araca müdahale ediliyor. Boğaziçi Köprüsü beyaz bir 'şüpheli' araç yüzünden trafiğe kapatıldı. Polis şüpheli aracı uzaktan fünye ile patlattı.Köprü çift yönlü olarak trafiğe kapatıldı.Araçta bomba olma ihtimaline karşı önlem alındı. Heyecana neden olan aracın yakıtının bittiği bu nedenle sahibi tarafından emniyet şeridine bırakıldığı öne sürüldü.
Bomba imha uzmanları çalışma yaparken bir patlama sesi duyuldu. Polisin köprüdeki incelemesi sürüyor.

ARAÇ 45 DAKİKA İNCELENDİ
Araçtaki incelemeler yaklaşık 45 dakika sürdü. Köprü saat 16.15 sıralarında kontrollü olarak trafiğe açıldı. Olağanüstü hareketliliğe neden olan aracın yakıtının bittiği bu nedenle sahibi tarafından emniyet şeridine bırakıldığı tespit edildi.
2001 model aracın K.A isimli kişinin üzerine kayıtlı olduğu öğrenildi. Otomobilin sürücüsünün flaşörlerini yaktıktan sonra bir başka otomobile binip uzaklaştığı öğrenildi.
ARAÇ SÜRÜCÜSÜ KARAKOLA GETİRİLDİ
Polisin yaptığı araştırma sonrasında otomobilin sürücüsü, ifadesi alınmak üzere karakola getirildi.
Gün içinde Boğaziçi Köprüsü'nde yakıtı bittiği için aracını emniyet şeridine çekerek bölgeden ayrılan ve hareketli dakikaların yaşanmasına neden olan sürücü, ifadesi alınmak üzere Arnavutköy Polis Merkezi'ne getirildi.
KASKOSUNDA TERÖR TEMİNATI VARSA ARACININ HASARINI ALIR
Hürriyet Gazetesi Yazarı, Sigorta Uzmanı Noyan Doğan, Boğaziçi Köprüsü'nde yakıtı bittiği için İstanbul trafiğini felç eden, şüpheli bulunarak fünye ile bagajı patlatılan aracın sürücüsünün, kaskodan hasarını alıp alamayacağı sorusunu şöyle yanıtladı: "Aracın eğer kaskosunda terör teminatı varsa, aracının fünye ile patlaması sırasında doğan hasarını alır. Terör teminatı yoksa, valiliğe başvurarak belirli bir miktar hasarının karşılanmasını isteyebilir."
Yorumlar
Kalan Karakter: