Suriye'deki enerji santralinden yayılan ve Hatay'ın Samandağ sahiline ulaşan petrol atıklarını temizleme çalışmaları sabahın ilk ışıkları ile başladı.
Suriye'nin Banyas kentindeki elektrik santralinden denize karışan 15 bin tonluk petrol önce Kıbrıs açıklarına sonra da Hatay'ın Samandağ sahillerine vurdu. 14 kilometrelik Samandağ kıyı şeridi boyunca kendini gösteren petrol atıklarının temizlenmesi için çalışmalar devam ediyor.
Seyit Onbaşı Gemisi'nin Samandağ açıklarında çalışmalarına devam ettiği, Hatay Büyükşehir Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Dairesi Başkanlığı ekiplerinin de kıyıda çalışmalarını sürdürdüğü görüldü.
Bu arada denize giren vatandaşların ayaklarına petrol atığı bulaştı.
Samandağ Sahili'nde petrol sızıntısı temizliği!
Suriye'deki enerji santralinden yayılan ve Hatay'ın Samandağ sahiline ulaşan petrol atıklarını temizleme çalışmaları sabahın ilk ışıkları ile başladı.
Yayınlanma :
06.09.2021 08:19
Güncelleme :
06.09.2021 08:19
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefre
Yorumlar
Kalan Karakter: