Pîrî Reis Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile Deniz Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi, Bilimsel Etkinlikler Programı kapsamında 30 Mayıs Salı günü saat 14.00’te bir konferans gerçekleştirecek.

Pîrî Reis Üniversitesi Hukuk Fakültesi ile Deniz Hukuku Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından gerçekleştirilen Bilimsel Etkinlikler Programı kapsamında 30 Mayıs Salı günü saat 14.00’te bir konferans yapılacaktır.  

PRÜ-1

Konferansta, IMO Faaliyetlerini İzleme Grubu tarafından yapılan çalışmalar kapsamında:    

1- ''IMO LEG - MSC - MEPC Komitelerinin 2022-2023 Dönemi Toplantılarında Yapılan Çalışmalar ve Alınan Kararlar” başlıklı tebliğ   Araştırma Görevlisi Nil İrem Saray tarafından,    

2- ''IMO’nun 15 Aralık 2021 Tarihli Yorum Kararı Çerçevesinde 1976 Tarihli Londra Konvansiyonu Uyarınca Sorumluluğu Sınırlandırma Hakkını Kaldıran Hareketler'' başlıklı tebliğ ise  Araştırma Görevlisi Nuh Celal Günay tarafından     sunulacaktır.    

Konferans Pîrî Reis Üniversitesi Hukuk Fakültesi Deniz Kampüsü Seminer II Salonu’nda gerçekleştirilecektir. Etkinliğe online olarak da katılmak mümkün olup aşağıdaki link aracılığıyla erişim sağlanabilir.

https://bit.ly/3OGoU7L

Editör: Nermin İstikbal