Milli Eğitim Müdürlüğü Eba Bilgilendirme Günleri Başladı
Mersin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Okul Müdürleri, Okul Aile Birliği Başkanları Ve Muhtarlara Yönelik Eğitim Bilişim Ağı (eba) Bilgilendirme Toplantılarına Anamur'da Başladı.
Yayınlanma :
03.03.2016 07:32
Güncelleme :
03.03.2016 07:32
Anamur ve Bozyazı ilçelerindeki okul müdürleri, okul aile birliği başkanları ve mahalle muhtarlarına yönelik EBA bilgilendirmeleri Anamur Öğretmenevi’nde, Mersin İl Milli Eğitim Müdürü Adem Koca’nın katılımıyla yapıldı. Toplantıda konuşan Müdür Koca, EBA’nın, Eğitimde Fatih Projesi kapsamında okullarda kurulan eğitim teknolojisi araçlarının en etkili şekilde kullanılması ve kalıcı öğrenmelerin sağlanması için sınıf seviyesine uygun, güvenilir ve doğru e-içerikler oluşturulan eğitim platformu olduğunu söyledi. Fatih Projesi’nin önemi ve proje içerisinde EBA’nın yeri hakkında bilgi veren Koca, öğretmenlerin yanı sıra velilerin de EBA’yı etkin kullanabilmesinin önemli olduğunu ifade etti.
Bilişim Teknolojileri İl Koordinatörü Erol Uysal ise EBA içerisinde hizmet vermeye başlayan EBA ders modülü hakkında bilgiler vererek, EBA ders modülünün öğretmenleri kazanım bazlı e-içerik kullanarak ders işleme, ödev gönderme, sınav yapma ve öğrenci gruplarından oluştuğunu kaydetti.
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefre
Yorumlar
Kalan Karakter: