Mehmet Kutman'ın Yönetim Kurulu Başkanı olduğu Global Yatırım Holding'e bağlı dünyanın en büyük kruvaziyer limanı işletmecisi Global Liman İşletmeleri (GPH), Nassau Yolcu Limanı'ndaki yenileme çalışmalarını tamamladı.

Bahamalar'ın başkenti Nassau'da, şehirle bütün bir liman olarak tasarlanan Nassau Yolcu Limanı'nın açılışı görkemli bir kutlamayla gerçekleşti.

Yenilenen limanın resmi açılışı görkemli bir törenle gerçekleşti. Açılış törenine aralarında Netflix'te yayınlanan Manifest dizisinin ünlü oyuncuları Melissa Roxburgh ve JR Ramirez'in de bulunduğu birçok Hollywood yıldızı ile denizcilik sektörüne yön veren dünyaca ünlü şirketlerin yöneticileri katıldı.

Geceye çok sayıda ünlü oyuncu ve model katıldı.

Açılış töreninde, Bahamalar Başbakanı Philip Davis ile Başbakan Yardımcısı ve Turizm, Yatırım ve Havacılık Bakanı I. Chester Cooper gibi önemli isimler konuşma yaptı.

Netflix'te yayınlanan Manifest dizisinin ünlü aktrisleri Melissa Roxburgh ve JR Ramirez, Amerikalı model ve oyuncu Tyson Beckford, İsveçli model Alex Lundqvist, eşi Keytt Lundqvist, The Real Housewives of New York kült şov programında yer alan girişimci Dorinda Medley Şehir. Gecede Cold Case ve Mulholland End dizileriyle tanınan oyuncu Michele Hicks, Girls dizisiyle tanınan Zosia Mamet ve X-men: Days of Future Past filmindeki rolüyle de anılan Evan Jonigkeit gecede yer aldı.

Üç Emmy Ödüllü gazeteci Carole Radziwill, aktör Anthony Anderson, ünlü şef Adam Kenworthy, aktris Danielle Brown, model Ashley Haas ve İngiliz model Sophie Sumner katılımcılar arasında yer aldı.

Editör: Nermin İstikbal