İran Devrim Muhafızları Ordusu Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Basra Körfezi'nin kuzeyinde 200 bin litre kaçak yakıt taşıyan bir gemiye el koyulduğunu açıkladı.
İran basınında yer alan habere göre, Devrim Muhafızları Ordusu Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Basra Körfezi'nin kuzeyinde 200 bin litre kaçak yakıt taşıyan yabancı bir gemiye el koyduğunu duyurdu. Kaçak yakıt taşıyan geminin İran'ın Buşehr limanına götürüldüğü ve gemide bulunan yabancı uyruklu 8 mürettebatın tutuklandığı belirtildi.
İran Devrim Muhafızları Ordusu, dün Basra Körfezi'nde 150 bin litre kaçak yakıt taşıyan bir gemiye daha el koyduğunu ve gemide bulunan İranlı ve yabancı uyruklu mürettebatın tutuklandığını açıklamıştı.
İran Devrim Muhafızları, 200 bin litre kaçak yakıt taşıyan gemiye el koydu!
İran Devrim Muhafızları Ordusu Deniz Kuvvetleri Komutanlığı, Basra Körfezi'nin kuzeyinde 200 bin litre kaçak yakıt taşıyan bir gemiye el koyulduğunu açıkladı.
Yayınlanma :
25.04.2022 06:15
Güncelleme :
25.04.2022 06:15
Yorum Yazma Kuralları
Lütfen yorum yaparken veya bir yorumu yanıtlarken aşağıda yer alan yorum yazma kurallarına dikkat ediniz.
Türkiye Cumhuriyeti yasalarına aykırı, suç veya suçluyu övme amaçlı yorumlar yapmayınız.
Küfür, argo, hakaret içerikli, nefret uyandıracak veya nefre
Yorumlar
Kalan Karakter: