Doğa, sahip olduğu bütün görsel güzelliklerinin en ihtişamlı şovlarını muhteşem bir armoni ile sergilerken, henüz ulaşılamayan ütopik denizlerin gizemli ruhunu bizlere cömertçe armağan ediyor.Umutlarımızın ve esiri olduğumuz tutkuların peşinde koşarken, a

Doğa, sahip olduğu bütün görsel güzelliklerinin en ihtişamlı şovlarını muhteşem bir armoni ile sergilerken, henüz ulaşılamayan ütopik denizlerin gizemli ruhunu bizlere cömertçe armağan ediyor.

Umutlarımızın ve esiri olduğumuz tutkuların peşinde koşarken, akıp giden yaşantımızın mevsim köşelerinde saklı kalan düşlerinin koridorlarında sessizce okyanuslara yelken açıyoruz. Ardından, uçsuz bucaksız maviliklerin esrarengiz dünyasından ayrılıp, doğal yontuların oluşturduğu şeffaf imgelerin hüküm sürdüğü büklüm büklüm olmuş koyların cazibesine akıyoruz. Dağları, tepelerine kadar sarmalamış çam ağaçları ve öbek öbek olmuş arsız bitkiler, yeşilin bütün tonlarının sunumunu masmavi suların içinde kayboluncaya kadar yapmaya devam ediyor. Dağlarda hükümdarlığını kuran yeşil imparator, zirveden döküle döküle maviş tenli sevgilisinin koynuna ulaşınca, huzurun mutluluğunu yaşıyor. Bu tarihsel aşk dolu kavuşmada, renklerin özgürlük dansları eşliğinde evrenselleşen doğasal sanatsal gösterimlerini doyasıya seyretmenin verdiği ölümsüz zevkleri tadıyoruz.

Nasılda olanca hızıyla, sanki bizi kıskanırcasına akıp gidiyor zaman, yaşanan bunca mutluluk içinde. Huzurun, güvenin ve yaşama bağlılık duygularının coşkulu yoğunluğu ile hissedilip yaşanıldığı, Ege’nin psikolojimize terapi gibi gelen dingin ruhlu koylarında her zamankinden daha farklı hoşgörülü ve sevgi dolu olacaksınız. Zaman kavramını suların derinliklerindeki mavi karanlığa gömerek, bir an olsun buralarda kaybolma arzusu kaplayacak bütün benliğinizi.

Sıra dışı düşsel duygularınız, Ege’nin buram buram sevgi ve dostluk kokan o büyüleyici sularında harmanlanıp yüreğinizde tutkuya dönüştüğü an, mutluluğunuzun egemenliğini ilan edeceksiniz bütün kainata. Kendi özgür duygularınıza odaklanıp onları yaşamanın keyfini çıkarırken, Ege’nin ışıl ışıl parıldayan masmavi sularının heyecan dolu sevgisine sarılın. Yaşamınızda size acılar çektiren duygusal çöküntülerinizin, küçücük bir sandalın kürek izlerinde ışıldayan karanlık gecelerin kralı ateş böceklerinin koynunda canlanan aşkların alevi ile yeniden dirilmesine izin vererek, henüz yaşanmamış bu ölümsüz aşkın deniz kokulu hikayesinin ilk satırlarını Ege’nin mitolojik sularının üstüne büyük bir zevkle yazın.